Telefon: Svetvinčenat/Pula: +385 52 384 318 . Zagreb: +385 1 581 04 01|info@enigmarium.hr
Escape Room Pula – STARA 2017-05-26T10:48:43+00:00

PRVI ESCAPE ROOM U ISTRI!

Trenutno zatvoreno za zimu. Dok čekamo prolječe, posetite vjerovatno najbolju sobu u evropi (kako kaže brojni reviewi na TripAdvisoru – Escape Room Enigmarium Zagreb®

Pobjegni u jednom satu!

Dobrodošli u prvi “real escape room” ENIGMARIUM® u Puli.

Čeka te zabavno, originalno i jedinstveno iskušenje: bijeg iz zaključane sobe u sat vremena!

Hoćeš li uspjeti pravovremeno odgonetnuti zagonetke, dešifrirati kodove, deaktivirati otrov i spasiti Istru?

Mi to ne znamo  –  ali znamo da te čeka luda i nezaboravna pustolovina i odlična zabava!

Igra: bijeg iz sobe

Upoznajte Crnu Udovicu

“Imam otrov s kojim ću otrovati cijelu Istru!”

XX Crna Udovica

Primili smo prijeteću poruku, svi smo u životnoj opasnosti!

Poznajete Crnu udovicu? Jeste li je vidjeli? Ne? Ni nama nije uspjelo da je pronađemo i uhvatimo iako smo otkrili njeno tajno skrovište. Pristup fatalnoj staklenki s otrovom zaštićen je nizom zagonetki, a formula za protuotrov kodirana je u kompliciranu enigmu.

Trebamo vašu pomoć! Možda baš vama uspije da odgonetnete tajne poruke i od pogubnih posljedica spasite zemlju mora, sunca, maslina i vina?

[layerslider id=”1″]

Trenutno zatvoreno za zimu!

Dok čekamo prolječe, posetite vjerovatno najbolju sobu u evropi (kako kaže brojni reviewi na TripAdvisoru – Escape Room Enigmarium Zagreb®

Cjenik

Jedinstvena cijena jednog termina je 450 HRK (60 EUR), bez obzira na broj sudionika (najmanje dva, a najviše pet sudionika).

Upute

Molimo vas, da u Escape roomu Enigmarium® u Kandlerovi ulici 34 dođete barem 10 minuta prije početka vašega termina. Ljubazni moderator igre (gamemaster) će vas upoznati s uputama i zamolit će vas da potpišete izjavu o tajnosti – sigurno se slažete da ne bilo cool kad bi vam netko unaprijed rekao sva rješenja i pokvario zabavu, a nakon toga vas čeka nezaboravna pustolovina!

Team building, proslave rođendana ili zaruke!

PS: Igra je odlična i kao “Team Building” ili za vrlo posebne osobne proslave rođendana ili čak za zaista originalne zaruke. Vaše darove (donesite jih prije) možemo zaključati u ormariće  u sobi – garantujemo ludo iznenađenje!   🙂 🙂

Darovni bon

Darujte nezaboravno iskustvo – darovni bon sadrži jedinstveni kod s kojim osoba, koja prima bon, sama rezervira termin preko naše web stranice.

Kontakt

Escape Room Enigmarium®
Kandlerova 34, Pula
Telephone: +385 (0)1 581 04 01
E-mail: info@escape-room.hr
Web: www.escape-room.hr

Radno vrijeme

*Trenutno zatvoreno za zimu

Prethodne rezervacije termina putem internetske stranice su obavezne jer Escape room Enigmarium® otvara svoja vrata samo za prethodno rezervirani termin. Radno vrijeme: od ponedjeljka do petka u 16.00, 17.30, 19.00 i u 20.30 sati. vikendom u 10.00, 11.30, 13.00, 14.30, 16.00, 17.30, 19.00 i u 20.30 sati.

Karta

Česta pitanja

Soba Crna udovica nalazi se u samom centru Pule, u pješačkoj zoni u blizini rimske Arene i Foruma, u Kandlerovoj ulici 34 na trećem katu. (lifta, nažalost nema)
Hoćeš, ali ne brini, ako netko želi ranije izaći iz sobe, administrator igre, koji putem video kamera prati (bez brige, ne snimamo) događanja, odmah će mu otvoriti vrata, ali s tim je igri kraj. Prvi (i za sada jedini?) od svih ponuditelja smo u svaku sobu ugradili i “sos ključ” – s kojim možete u slučaju opasnosti sami otvoriti vrata.
Moderator igre u nadzornoj sobi prati igru putem video kamera (bez brige, događanje se ne snima!). Ako zapneš i ne znaš više kako i kuda naprijed, moderator preko ekrana na kojem otkucava vrijeme pokaže trag u obliku slike, a možeš moderatora zamoliti za trag i putem voki-tokija. U našoj su igri dodatni tragovi sastavni dio igre jer je bit da riješite što više zagonetki i da se zabavite.
Naše iskustvo govori da igra najbolje teče ako su skupine manje: dvije, tri ili četiri osobe – jer se tako najbolje surađuje i komunicira – zato toplo preporučamo da, u slučaju društva od 6 osoba, radije oblikujete dvije skupine po tri osobe. Možete se i međusobno takmičiti. Naši moderatori mogu pomoći i kod izvlačenja sudionika.
U iznimnim slučajevima možemo dodati još jednu liniju igre da osiguramo dovoljno izazova i za skupinu od 6 igrača, ali to „proširenje“ treba posebno naručiti na info@escape-room.hr – a za dodatnu, šestu osobu iz istog razloga treba doplatiti 100 kuna.
Bez brige, ovo nije test inteligencije već zabavni izazov logičkog zaključivanja, suradnje i malo vještina gdje su dovoljne i osnove osnovnoškolske matematike. Igra je prikladna za svakoga. Poznavanje stranih jezika nije potrebno.
U avanturi će uživati cijela obitelj (ili društvo). Najmlađim članovima obitelji možete prepustiti otključavanje brava i traženje skrivenih predmeta, a za zaista potpun doživljaj igre preporučamo starost od devet godina na više – dobrodošle su vještine mlađih kao i iskustvo i mudrost starijih pa gornje starosne granice nema. Budući da se ipak radi o prilično zahtjevnim i kompleksnim zadacima gdje je potrebna preciznost kao i strpljenje, bilo bi dobro da mlađi od 14 godina budu u pratnji odraslih (odnos dva odrasla – troje djece).
Točno! Da biste mogli uživati u igri i da vas mobilni telefoni ne bi ometali, predložit ćemo vam da ih zaključate u za tu svrhu predviđeni ormarić. Također vas molimo da rješenja zagonetki ostanu tajna jer zaista ne bi bilo cool kad bi vam netko već unaprijed rekao rješenje i time pokvario zabavu …
Samo sebe – i dobro društvo! Sve što vam je potrebno za rješenje naći ćete u sobi. Ako nosite naočale, nemojte ih zaboraviti.
Escape Room Enigmarium je osnovala skupina entuzijasta koja je, osim prve takve sobe u Puli, osnovala još pet originalnih soba za bijeg u Sloveniji, dve sobi u Trstu u Italiji, a pripremamo i nova iznenađenja! Izvoran i sasvim originalan koncept Escape Room Enigmarium® je u Ljubljani na portalu Trip Advisor već nakon četiri mjeseca postao broj jedan među svim ljubljanskim aktivnostima, a naš projekt Escape Igloo® – Bijeg iz iglua – je kao svjetski novitet dobio prestižnu slovensku nagradu za inovacije u turizmu Snovalec 2015.
Sve sobe za bijeg Enigmarium® spaja jednak koncept igre, ali su u svakoj posve drugačije, potpuno jedinstvene petlje i zagonetke koje su koncipirane na sasvim drugačiji način. Zato ne možemo uspoređivati da li je neka soba teža ili lakša, bolja ili lošija. Svaka je posve jedinstven i iznenađujući doživljaj.
Sa zadovoljstvom ćemo ti ispuniti želju! Pošalji e-poštu na info@escape-room.hr ili nas nazovi na +385 (0)1 581 04 01. Nakon isporuke možemo vam putem pošte (može i e-pošte ako plaćate pomoću PayPala) poslati osobni bon za 2 – 5 igrača s jedinstvenim kodom u lijepoj ambalaži za darove s kojim primatelj dara može izabrati termin putem booking sistema na internetskoj stranici gore ili nas nazove pa mi rezerviramo.

Ostale lokacije

Zagreb (HR)

Vodimo vas u mračnu zagrebačku prošlost, u vrijeme kad su u Zagrebu progonili i spaljivali vještice. Barica je zbog svoje ljepote i uspjeha u poslu proglašena vješticom i osuđena je na lomaču. Njena sudbina je sada u vašim rukama! Možete li je spasiti?

Posjeti

Kranjska Gora (SLO) – only in winter months

Tijekom zimskih mjeseci (ako ima dovoljno snijega) možete odigrati ESCAPE IGLOO® na snježnim padinama skijališta Kranjska Gora. Igloo je napravljen od pravoga snijega! Ovo je doslovno najcool escape igra koju ste ikad igrali – igra je nagrađena prestižnom nagradom Snovalec 2015

Visit

Maribor (SLO) – 4 sobe

Budite dio strašne srednjovjekovne priče o Dr. Hannibalu na Vetrinjski 8 i otkrijte što je doktora održavalo živim dok je pomagao bolesnicima da prežive razdoblje kuge. Ili odigrajte Omega Virus, Hostel Shining ili Red Light Casino na Turnerjevi 17 – oduševljenje garantirano!

Posjeti

Ljubljana (SLO) – 6 soba

Najveći escape room centar u Alpe Adria regiji sa šest najpopularnijih soba u Ljubljani: Profesorova tajna, (od)RJEŠENJE, m(UČIONICA), Escape Igloo®, Maestro Luigi i umjetnik Francesco!

Posjeti

Pročitajte o nama u medijima

HRT Pula
Glas Istre
Pula +
Regional Express
Teklić
24 sata