Telefon: Svetvinčenat/Pula: +385 52 384 318 . Zagreb: +385 1 581 04 01|info@enigmarium.hr
Naručite darovni bon 2017-05-26T10:48:42+00:00
[rev_slider DarilniBon-HR]

Naručite darovni bon – poklonite nezaboravnu avanturu!

Darujte nezaboravno iskustvo – poklon bon sadrži jedinstveni kod s kojim osoba, kojoj ste poklonili bon, sama rezervira termin preko naše web stranice i na avanturu pozove prijatelje.

Postupak je jednako jednostavan kao i inače: odabrati će sobu, željeni termin, unijeti svoje ime, e-mail i, kao jedina razlika, jedinstveni kod s bona kojeg je od vas dobila na poklon.

Krenite na grupnu avanturu!

Naruči darovni bon!

  Vaše ime i prezime*

  Vaša e-mail adresa*

  Vaša adresa*

  Poštanski broj i mjesto*

  Količina*

  Odaberite način isporuke darovnog bona. Šaljemo vam ga na Vašu adresu.
  E-pošta (u PDF obliku)putem pošte (darovni paket)

  Imate dodatna pitanja?

  * obavezno polje

  [/fusion_builder_column_inner]

  1) Unesite Vaše podatke i na Vašu e-mail adresu u roku od 24 sata dobit ćete predračun (ukoliko ga nema, provjerite mapu spam, odnosno neželjenu poštu) – Cijena darovnog bona za 2-5 osoba je 450 HRK
  2) Platite predračun i putem maila nam vratite potvrdu o plaćanju
  3) U roku od 24 sata Vam na Vaš poštanski sandučić šaljemo DAROVNI BON u darovnom tuljcu. Ukoliko ste označili da želite bon u PDF obliku, primiti ćete ga putem elektronske pošte.
  Pobegni iz sobe - darilni bon

  [/fusion_modal] [/fusion_builder_column]

  Tri koraka za darovni bon

  Česta pitanja

  Darovni bon sadrži jedinstveni kod s kojim osoba, koja prima bon, sama rezervira termin preko naše web stranice – jednostavno: odaberite željenu sobu, odaberite termin, unesite ime, e-mail i kod s bona. Na taj način rezervira se termin, a potvrda rezervacije stići će Vam na mail – potrebno je samo sastaviti ekipu (igra je namijenjena za 2 do 5 igrača)
  Rok valjanosti darovnog bona je 6 mjeseci od datuma izdavanja bona.
  Kontaktirajte nas putem e-maila, napišite kako želite primiti PDF – poslati ćemo Vam predračun, po plaćanju (pošaljite nam potvrdu) poslati ćemo Vam bon u PDF formatu u roku 24 sata od uplate (od ponedjeljka do petka).
  Da, u našem uredu na adresi Kandlerova 34, Pula gdje možete osobno preuzeti darovni bon i platiti sa gotovinom ili karticom. Tom prilikom Vas molimo da se prije obavezno najavite. Također Vas molimo, da nas nazovete na +385 (0)91 647 56 00 ili nam pišite na e-mail, kako bi Vam unaprijed pripremili unikatni kod za darovni bon i račun.
  Naruči darovni bon