Telefon: Svetvinčenat/Pula: +385 52 384 318 . Zagreb: +385 1 581 04 01|info@enigmarium.hr
Team building 2017-05-26T10:48:42+00:00

team-building

Team building u Escape Room Enigmarium Pula – nezaboravno iskustvo!

Posjet Escape Room Enigmariuma Pula izvrstan je događaj za male i srednje velike grupe! U konkurentnom poslovnom svijetu svakim danom je sve važnije povezivati se, a ne samo natjecati.

Sudionici ulaze u sobu kao pojedinci, a iz sobe izlaze kao: ekipa!

Nudimo obilazak sobe Escape Room Enigmarium Pula za 2 do 5 osoba po satu – bez obzira na vrijeme 🙂

Nakon sastanka svih sudionika i formiranja timova po sobama, igra može početi. Ako je broj sudionika veći dio ekipe može se zabaviti uz animacijski tim – nakon sat i 15 minuta, timovi se izmjenjuju. U više od tri sata na ovaj način zabavljamo do 18 osoba, nakon čega slijedi proglašenje rezultata i pobjednika, a moguće je dakako (ako želite) organizirati daljnji program…

Jedinstven i neponovljiv doživljaj naših soba odlikuje pomno osmišljenim scenarijima, smještenima u bajkovitu atmosferu pažljivo planiranih dramaturških slijedova koji teku od pripreme igrača, do toga kako riješiti misije i analizu igre nakon toga. Sve petlje, zagonetke i dramaturgije u sobama su izvorno zasnovane, a razvili smo također vlastiti računalni program za prikaz slikovnih pomoći. Raznolika ispitivanja različitih vještina osmišljena su tako da svaki član tima dobije priliku da se iskaže. Igra se odvija na simboličkoj razini, stoga poznavanje stranih jezika nije potrebno. Naši ljubazni “Gamemasteri” brinu za podizanje raspoloženja sudionika od pripreme, vođenja kroz igru putem hintova, pa sve do samog kraja. Vrijedan element iznenađenja su “gadgeti” visoke tehnologije napravljeni od strane našeg vlastitog razvojnog tima, što zaokružuje cjelovito korisničko iskustvo od A do Ž.

Dobro je znati: iskustvo bijega iz sobe možete doživjeti samo u vrhunski dizajniranim igrama koje se odvijaju u malim grupama (do 6 osoba) i sve to za 60 minuta, obzirom da je dramaturgija pažljivo osmišljena do posljednjeg detalja i raspleta. Na taj način sudjeluje svaki član ekipe i svi dolaze na svoje – petlje su raznolike i tok igre je pomno planiran. Dakle, svaki član tima aktivno pridonosi pobjedi. Na ovaj način, razvija se prava suradnja, timski duh i jača komunikacija.

Obećajemo nezaboravnu zabavu u kojoj će sudionici razviti vještine i nova znanja, poboljšati prilagodljivost, naučiti komunicirati u novim i nepoznatim situacijama te razviti timske strategije i zajedničkom suradnjom ostvariti ciljeve, a sve je povezano u jednu veliku i zdravu zabavu. Koju želite nastaviti 🙂

Prednosti i pogodnosti team buildinga u Escape Room Enigmarium®

S programom Team Building Escape Room ENIGMARIUM® svi sudionici će razviti/analizirati:

-vodstvene vještine
-spretnost i komunikacijske vještine
-prilagodljivost u novim situacijama
-funkcioniranje pod pritiskom
-timsko planiranje i razvoj strategije

…te će se u isto vrijeme svi zabaviti.

Sudionici će poboljšati integraciju, suradnju, komunikaciju, motivaciju, strateško razmišljanje, podjelu uloga, izbjegavanje sukoba, kriznu komunikaciju, brzo odlučivanje, odgovornost i povjerenje.

S razlogom očekujemo da će se sudionici Team Building Escape Room ENIGMARIUM® nakon odigrane igre biti još više povezani i usklađeni!

Suradnja i zajednička pobjeda pridonijeti će osvježavanju odnosa, zadovoljstvu i dobrobiti na radnom mjestu – a sve, naravno, ima pozitivan utjecaj na produktivnost i učinkovitost!
Nazovite nas na: +385 (0)91 647 56 00 ili pošaljite e-mail: info@escape-room.hr